Våra olika roller

Det finns många sätt att bli en del av vårt team beroende på dina förmågor, intressen och mål. Här nedan hittar du våra viktigaste affärsområden. Välkommen att läsa mer om alla våra olika roller och möjligheter.

Säljjobb

Är du en social person? Om du även är en lagspelare och har energi, engagemang och tävlingsinstinkt, kanske du passar perfekt för att utveckla våra redan starka kundrelationer.

Ingenjörsjobb

Ligger din talang på det tekniska planet? Inom våra olika ingenjörsbefattningar kan du fungera som konsult på byggplatser, utveckla ny programvara och patenterade produkter på våra R&D-innovationscenter.

HR-, finans- och marknadsföringsjobb

Vill du bryta mönster? På våra kontorsbaserade jobb får du utvecklas i en nyskapande företagsmiljö, där kulturen är dynamisk, takten är hög och där du kan styra mycket själv.

Logistikjobb

Gillar du logistiska utmaningar? Våra handlar om global logistik på en nivå som inte finns någon annanstans. Dessutom äger vi vår egen leverantörskedja. Det är en fantastisk plats för att engagera sig i olika roller och få uppleva det större perspektivet.