HR-, finans- och marknadsföringsjobb

Vill du känna att det är spännande att gå till jobbet? En karriär på Hilti liknar inte någon annan karriär.

Vi erbjuder det senaste inom företagsinnovation. Vår kultur är unik och takten är hög. Om vi vill behålla vår branschledande position måste vi vara banbrytande även som företag.

Du kommer att få uppleva en dynamisk arbetsplats eftersom vi ständigt är på jakt efter nya sätt att inspirera våra medarbetare så att de gör sitt bästa och levererar utmärkta resultat.

Vår drivkraft är människor – både våra team och våra kunder. Även om vi är över 29 000 Hilti-medarbetare runtom i världen kan alla se att vi kombinerar fantastiska prestationer med en sammansvetsad familjekänsla.                    

                                                                        

Inget vanligt kontorsjobb

Våra kontorsbaserade roller omfattar HR, finans och marknadsföring. De är inte de vanliga "stöd"-rollerna, de här teamen är till för att leda våra medarbetare, utveckla våra strategier och forma vår verksamhet. De är avgörande för att våra kunder ska få den premiumservice som Hilti bygger på.

Det som är så speciellt med Hilti är att du, som en i vårt företagsteam, kan vara involverad i hela utvecklingen av ett projekt, från planering till leverans. Det är inte alla jobb inom HR, marknadsföring eller finans som ger den möjligheten.

Med så många möjligheter att arbeta i hela projektcykeln och utveckla dina färdigheter kommer du att uppeva Hilti som en pulserande och givande plats där du kan göra karriär. Visa oss vad du går för så kan du även byta roll och miljö – kanske tillämpa dina kunskaper om utvecklade marknader på några nya marknader där utmaningarna är helt annorlunda. 

 

”Det finns en verklig familjekänsla och du kan bokstavligt talat knacka på direktörens dörr när som helst. Dessutom kommer din teamledare att jobba hårt för att hjälpa dig utveckla dina kvaliteter, både professionella och personliga.”

Amer, Manager Field Engineer

Vi är snabba med att belöna bra prestationer

Vi utbildar och utvecklar våra medarbetare med målet att behålla dem.

När du blir en del av företaget kommer vi att introducera dig för ”The Hilti Way”, som handlar om Hiltis värderingar integritet, mod, teamwork och engagemang samt även vår arbetskultur och strategi för tillväxt.

Vi förmedlar all den specialkunskap du behöver för att prestera på topp. Det kan handla om yrkesutveckling, språkkurser eller management-utbildning.

Varje år har vi en mycket noggrann utvärderingsprocess där vi bedömer alla i företaget med hjälp av prestations- och karriärmatchning. Så skapar vi nya möjligheter att utveckla våra medarbetare inom olika ansvarsområden, kulturer och marknadsutmaningar. Vi kan bredda din kompetens, sporra dig och öppna nya dörrar i din karriär.

Våra högpresterande medarbetare får snabbt ledande roller på Hilti och 80 % av våra chefsjobb tillsätts internt. Det är ett bra betyg på hur mycket vi uppskattar våra medarbetare.   

Olika sätt att leda och forma verksamheten

Som medarbetare i vårt företagsteam är du precis det – en del av ett team. Vår affärsmodell vilar på teamwork, som är en av sakerna som gör jobbet så kul och givande.

Här berättar vi mer om tre av våra viktigaste kontorsroller:

HR

 • Vår unika kultur är skälet varför man stannar på Hilti – och det är inte helt ovanligt att två generationer i samma familj jobbar hos oss. Vår verksamhet handlar om människor och vi vet att medarbetare är avgörande för framgång. Därför är vårt främsta mål att attrahera, utveckla och behålla de bästa talangerna.
 • Som medarbetare i vårt HR-team är du en del av vårt engagemang för att hjälpa människor uppnå sin potential, allt från att matcha talang med jobb världen över till att marknadsföra del- och heltidsjobb.
 • Du kommer att jobba nära våra chefer och utforma människocentrerade strategier som stöder våra team och därigenom stödja verksamhetens tillväxt. Tillsammans pushar vi våra team, på kreativa och spännande sätt, att göra det bästa av Hilti.
 • Du kommer att bidra till att genomföra och forma vår HR-strategi, som utgår från en tro på att utveckla mångfacetterade, inkluderande och högpresterande team som uppnår enastående resultat. Vår approach är att tänka globalt och agera lokalt.
 • Våra HR-roller varierar från att attrahera och anlita talanger till kompetenshantering och ledarskapsutbildning.

Se våra lediga HR-roller

Finans

 • Det här är långt från att vara någon räknenisse, utan en mer konsultativ roll där du jobbar tillsammans med andra företagsavdelningar för att ge råd, hjälpa till att planera och hantera viktiga projekt. Ditt jobb är att se till att de är lönsamma.
 • Du måste ha ett skarpt affärssinne men även kunna vara streetsmart och applicera din entreprenörskänsla på skiftande affärsproblem. 
 • Du kommer att vara involverad i icke-kommersiella projekt som välgörenhet och aktiviteter inom socialt ansvar, samt även investeringar i våra utbildningar och utvecklingsinitiativ.
 • Du får en sällsynt möjlighet, när det gäller finanskarriärer, att vara med i projekt under hela livscykeln – från genomförbarhet, riskhantering och planering till marknadsföring, försäljning och distribution.  
 • Visa att du är redo för nästa utmaning så kan du flytta runt i verksamheten och överföra din expertis på olika platser och utforska olika frågor – allt från stabilitet eller tillväxt, svag eller stark valuta, ny eller mogen marknad. Det är en fascinerande erfarenhet. 
 • Våra finansroller varierar från kostnadsanalys och kreditrisk till redovisning och affärskontroll.  

Se våra lediga finansroller 

Läs mer om finansteamet

 

Marknadsföring

 • Marknadsföring är grundläggande för Hiltis affärsmodell, då det sammanställer marknadsinstinkter som driver vår produktutveckling framåt – det kan handla om verktyg, tjänster eller programvara – och vår försäljningsstrategi. 
 • Som en i vårt marknadsföringsteam kommer du att jobba med oss långsiktigt för att skapa en stadig tillväxt i verksamheten. Vår approach är ytterst produktiv: vi är inte bundna till kvartalsmål, så vi behöver inte någon korttids- eller reaktiv planering. 
 • Du kommer att jobba med en enorm mängd data, inklusive beteendeanvändning och marknadsutsikter för våra produkter ifråga om kvantitet, kvalitet och innovation.
 • För oss som företag handlar allt om våra kunder. De har höga förväntningar på en premiumprodukt. Därför använder vi inom marknadsföringsområdet våra insikter för att skapa och utforma strategier och initiativ för hela verksamheten.
 • Du får den givande möjligheten – vilket är ganska unikt inom marknadsföring – att vara med om projekt från produktkoncept till leverans i kundens hand.  
 • Våra marknadsföringsroller varierar från produkter, hantverk, programvara och Service Management till marknadsundersökningar, digital marknadsföring och varumärkes- och kommunikationsrådgivning. 

Se våra lediga marknadsföringsroller