Logistikjobb

Vill du utveckla din talang inom global logistik och Supply Chain Management? Då kan det knappast bli mer spännande, mer varierat och mer progressivt än på HIlti.

Vår logistikverksamhet är speciell eftersom vi har vår egen leverantörskedja, vilket är ganska unikt för ett företg i vår storlek. 

 

Det betyder att du rör dig i alla delar av företaget. Vi uppmuntrar dig även till att flytta till andra funktioner för att få en bättre förståelse av logistikbilden i stort. Det leder till en mer dynamisk arbetsdag och en mer strategisk roll redan i början av din karriär. Det ger dig även utrymme att uforma våra metoder. Vi har en öppen kultur där vi alltid är intresserade av att höra nya idéer. Du kommer att få stora möjligheter att påverka hur vi gör olika saker och sätta din prägel på verksamheten.

Unikt, varierat, involverande och strategiskt

En karriär i vårt logistikteam är utmanande och dynamisk, där huvudfokus ligger på exceptionell kundhantering. Oavsett vilken din roll är, ger vi dig stort ansvar redan på ett tidigt stadium och låter dig ta initiativ och göra saker på egen hand – som till exempel lösa problem eller göra en process enklare.

Vår logistik och Supply Chain-funktion är indelad i tre huvudsakliga områden och du får jobba inom alla.

  • Material – Det här omfattar anskaffning och inköp av den bästa kvaliteten, de mest prisvärda råvarorna samt planering av produkttillverkningen utifrån en global skala och kostnad. Det innebär även att optimera varulagret och jobba med våra sälj- och marknadsföringsteam för att se till att varorna säljs i tid och förutspå framtida efterfrågan.
  • Transport – Det här handlar om att hantera vårt internationella transportnätverk för att material och produkter ska hamna där de ska och hela tiden vara beredd på brådskande beställningar och komplexa leveransbehov.
  • Lagerhållning – Det här går ut på att använda utrymmen effektivt och koordinera tidskritiska processer för att lagerhålla, organisera och distribuera varor på en global nivå. 

Med så många möjligheter att utveckla dina kvaliteter kommer du att uppleva Hiltis logistik som en dynamisk och givande plats att utveckla din karriär på. Visa oss vad du kan, så kan du få specialisera dig inom olika områden, leda olika team, arbeta på nya platser och omdefiniera din roll. 

”Du får en unik möjlighet att skaffa erfarenheter inom olika funktioner i vår leverantörskedja – och som många medarbetare – även göra det utomlands. Vi uppmuntrar verkligen våra team att utmana hur saker och tings görs. Om du kan göra en process enklare; gör det, visa oss.”

Fabrice, Head of Global Logistics Services

Vi hjälper dig mixa, matcha och manövrera din karriär

Våra förväntningar är höga och därför erbjuder vi den bästa utbildningen. Vi ger dig all den kunskap och allt det stöd du behöver för att bli framgångsrik i din roll, med personlig coachning och vägledning i din karriärutveckling.  

Varje år har vi en mycket noggrann utvärderingsprocess, där vi bedömer alla i företaget med hjälp av prestations- och karriärmatchning. Så skapar vi nya möjligheter att utveckla våra medarbetare inom olika ansvarsområden, kulturer och marknadsutmaningar. Vi kan bredda din kompetens, sporra dig och öppna nya dörrar i din karriär. 

Våra högpresterande medarbetare får snabbt ledande roller på Hilti och 80 % av våra chefsjobb tillsätts internt. Det är ett bra betyg på hur mycket vi uppskattar våra medarbetare.