Upptäck en unik arbetsplats

Välkommen till Hilti. Vi erbjuder det senaste inom verktyg, programvara och tjänster för den globala byggbranschen, bland annat världens mest ambitiösa ingenjörsprojekt. För att kunna leverera de här innovativa lösningarna till våra kunder söker vi efter hängivna och högpresterande människor som vill bli en del av vårt team. 

Vi har en unik företagskultur, som bärs upp av människor med olika bakgrund som delar ett enastående engagemang för kunden. Vår arbetsplats är dynamisk och rörlig, där framgången bygger på teamwork och vi utmanar dig att förflytta gränser. Hos oss finns en hög energi som du inte kan undgå att märka.

Vi har över 30 000 medarbetare i över 120 länder. Utifrån en redan stark och framgångsrik position vill vi under de kommande åren stärka vår marknadsledande ställning. För att kunna göra det söker vi efter högpresterande medarbetare med exceptionell förmåga och drivkraft att föra Hilti framåt. Kanske är du en av dem?

Vårt starka engagemang för att bygga en bättre framtid

Hilti grundades 1941 och har sedan dess utvecklats från ett litet familjeföretag till den pålitliga globala verksamhet vi är idag.

Vårt mål är att bygga en bättre framtid. Med det menar vi att hjälpa kunder att bygga snabbare, säkrare och djärvare, men med ständig hänsyn till arvet vi lämnar till nya generationer. Vi vill kunna vara stolta över avtrycket vi gör i världen.

För att säkerställa våra produkters integritet bedriver vi egen tillverkningsverksamhet och ledande forsknings- och utvecklingscenter världen över. Vårt huvudkontor ligger i Lichtenstein där Martin Hilti grundade företaget för 75 år sedan.

Vår CEO hälsar alla varmt välkomna

”Vid första anblicken kanske du tror att den här branschen saknar gnista, men i så fall ser jag helst att du lär känna oss bättre. Du kommer då snabbt upptäcka att på Hilti är vi allt annat än traditionella. Faktum är att hela vår verksamhet går ut på att göra saker och ting annorlunda – allt från banbrytande produkter, våra nyskapande sälj- och marknadsföringsmetoder och hela vägen till hur vi tar hand om våra medarbetare.

Vi drivs av att hela tiden ligga i framkant, vilket avspeglas av en djupt rotad, omhändertagande kultur där vi tar oss tid att lyssna på våra medarbetare och uppmuntrar dem att klara utmaningar och hela tiden utvecklas i karriären.

 

Dagens generation förväntar sig nya grepp från sina arbetsgivare, så därför ser vi fram emot möjligheten att bli en spännande, progressiv och hälsosam arbetsplats.”

hilti_aboutus_signature_235x147.jpeg

Christoph Loos, CEO för Hilti

Verktyg och teknik som leder utvecklingen

Om du besöker byggplatsen för ett högprofilerat projekt är chansen stor att du hittar Hiltis produkter där. Men vi talar inte bara om kraftfulla verktyg som är bäst i klassen.

Vi är en ledande global leverantör i många sektorer. Våra heltäckande produktserier omfattar bland annat livräddande brandskyddsteknologier som används i sjukhus världen över, installationssystem som förbättrar produktiviteten på offshoreplattformar och stabliserande tekniker som skyddar liv och egendom i jordbävningsområden. Dessutom utvecklar och tillhandahåller vi allt inom programvara, tjänster och underhåll för att säkerställa en oslagbar standard.

Det handlar om att lösa problem och de kan uppstå på många olika sätt. Därför skräddarsyr vi ofta våra lösningar för att passa kundens specifika behov. Det är även vår drivkraft för att vara så nyskapande som vi är.

Allt vi gör grundas på forskning och design av Hilti, så att du alltid vet att du kan vara stolt över produkten.

Våra fantastiska satsningar

Våra verktyg och lösningar används varje dag på byggplatser världen över och vi anlitas till världens mest innovativa projekt - allt från höghastighetståg och supermoderna arenor till livräddande brandskyddsteknologi. Våra produkter och innovationer hjälper människor att få bättre liv på jordens alla kontinenter.

Läs vidare och ta reda på mer om våra projekt. Vi hoppas att de inspirerar dig till att dela våra framgång.

Vår historia

Vi har kommit en lång väg sedan Martin Hilti grundade företaget 1941. Nu har vi höga ambitioner för vår fortsatta tillväxt. Ta del av vår historia och få en känsla för vad vi kan uppnå.