Starta din karriär här

Är du student, utexaminerad, på magisternivå eller doktorand med kunskapstörst och drivkraft att lyckas, då kan du vara just den vi söker för att föra Hilti framåt. 

 

Med våra förmåner och möjligheter att flytta runt i verksamheten är det en utmärkt plats för utveckling och en snabb karriär.

Är du nyutexaminerad?

Vill du ha en spännande inledning på karriären med massor av ansvar redan från start? Då blir det inte mer dynamiskt och progressivt än på Hilti. Visa ditt engagemang och mod, din passion och nyfikenhet, så ger vi dig alla möjligheter att visa vad du går för.

Är ditt mål internationellt ledarskap?

Hilti Outperformer är ett unikt Global Management Development-program – en erfarenhet du inte vill gå miste om. Vi talar om internationella uppdrag, IMD Business School, livsavgörande sociala projekt, exponering för styrelsen. Allt är utformat för att förbereda dig på en karriär inom globalt ledarskap.

Läs mer nedan om de olika inriktningarna: Commercial Track, Technical Track och Logistics Track.

Är du student?

Kickstarta din karriär medan du studerar på universitet genom att skriva uppsats, göra praktik eller jobba som studentmedarbetare hos oss. Är du en lika duktig som ambitiös student är det här en fantastisk möjlighet att testa dina akademiska kunskaper i den riktiga affärsvärlden.