Möjligheter för studenter

Få ett försprång i arbetslivet medan du studerar

Vi tror mycket på att ta hand om talanger. Därför erbjuder vi många möjligheter så att du kan kickstarta din karriär medan du studerar på universitet. 

  • Om du studerar på universitets- eller högeskolenivå kan du göra din praktik, skriva din uppsats eller arbeta extra hos oss på Hilti.  
  • Är du teknikstuderande på Unitech International kan du göra din internship på Hilti. För duktiga IT-studenter finns möjligeht att söka till Hilti Fellowship, som kombinerar internationellt projektarbete med magisterstudier vid universitetet i Lichtenstein.

Läs vidare nedan och ta reda på mer om alla fantastiska möjligheter.

Jobba eller studera hos oss

Det här är din chans att tillämpa din akademiska kunskap, förmåga och ambition på den riktiga affärsvärlden. Du kan göra det på tre olika sätt:

  • Praktik - Gör din praktik hos oss och delta i riktiga projekt inom exempelvis marknadsföring, logistik, digitalisering, IT, affärsutveckling, HR eller finans.
  • Uppsats - Skriv en uppsats om något som fascinerar och utmanar samt som bidrar till såväl din som Hiltis utveckling.
  • Extrajobb - Vi erbjuer extrajobb på vårt huvudkontor och i våra butiker runt om i landet. 

Du läser sannolikt till ingenjör eller studerar marknadsföring, logistik, IT eller affärsutveckling. Du har uppnått imponerande studieresultat, men vi är särskilt intresserade av dig som person. Visa oss din passion, drivkraft, ditt engagemang och mod så kan Hilti erbjuda spännande möjligheter.

Vi vill gärna höra dina idéer. I utbyte ger vi dig en ovärderlig erfarenhet i en unik företagskultur.

Du söker din praktikplats genom att gå till vår jobbsida och filtrerar sökningen på student. Du kan söka mer än en roll på samma gång. Hittar du inte något som passar just nu, kan du skicka in en öppen ansökan till oss så ser vi vad vi kan göra. 

För att fortsätta vår spännande och snabbt expandernade utveckling på ingenjörssidan söker vi flera ingenjörsstudenter för extraarbete på vår tekniska avdelning i Arlöv. Läs mer och sökt till programmet här.

Unitech International

Välj Hilti för att få ingenjörsfördelar

Är du student på Unitech International ser vi gärna att du väljer Hilti under din praktiktermin. Att engagera nästa generationens toppingenjörer är ett sätt för oss att bygga en bättre framtid.

Unitech International är ett ettårigt utbytesprogram för talangfulla ingenjörsstudenter. Det är resultatet av ett partnerskap mellan Hilti och Swiss Federal Institute of Technology Zürich, så vi är en stolt grundarpartner av detta numera multinationella program.

Som ett av de mest innovativa företagen i världen, välkända för våra unika produkter och ledande design, är Hilti en perfekt plattform för dig att fördjupa dina tekniska kunskaper samtidigt som du utforskar utmaningar inom företagsglobalisering. Det är även en högpresterande, mångkulturell och fartfylld arbetsplats. Sex månader hos oss kommer att ge din karriär ett avundsvärt försprång.

Prata gärna med din högskola om att jobba hos Hilti.

Hilti Fellowship

Utvecklas i jobbet och dina IT-studier 

Hilti Fellowship är ett terminslångt program för riktigt duktiga IT-studenter. Det erbjuder en kombination av praktisk utbildning och akademiska kunskaper vid universitetet i Lichtenstein.

Under din tid på Hilti är du en högt värderad medarbetare i ett internationellt projekt som jobbar med innovativa ämnen som datalagring i molnet eller apputveckling. Du får även jobba med det senaste inom teknik och utforska nya idéer för framtida Hilti-projekt, som till exempel vårt nya system för hantering av kundrelationer.

Erfarenheten på Hilti Fellowship ger dig karriärfördelar och utgör en del av magisterprogrammet inom Business Process Management (10 ECTS) vid universitetet Lichtenstein. 

Vill du söka till programmet eller har du några frågor? Välkommen att kontakta Jan eller Nadja:

Prof Dr Jan vom Brocke
Hilti Chair of Business Process Management
Tel +423 265 13 00 I E-postadress: hilti-fellowship@uni.li

Nadja Albiez
Hilti HR Manager of Interns
Tel +423 234 27 93 I E-postadress: nadja.albiez@hilti.com