Vanliga frågor och svar (FAQ)

Har du några frågor om hur du söker jobb hos oss? Här kan du hitta svar.

Kan jag skicka in en öppen ansökan?

Visst kan du det. Hittar du inget jobb som passar dig just nu, kan du alltid skicka in en öppen ansökan.

Vad händer härnäst?

Vi kontrollerar att din ansökan är fullständig, och tar ställning till din motivering och lämplighet för rollen. Om vi bedömer att du passar för jobbet, kommer vi att bjuda in dig till en telefonintervju. Går den bra så ber vi dig att komma in på en intervju ansikte mot ansikte. Vi står givetvis för resekostnader med tåg eller flyg vid längre resor.

Vad gäller med tanke på datasekretess?

All information som du ger oss om dig själv hanterar vi strikt konfidentiellt. Vi kommer endast använda informationen i avsett syfte att söka jobb hos oss.

Kan jag söka fler än ett jobb samtidigt?

Ja. Ser du två eller fler jobb som passar din talang så kan du söka dem samtidigt. Men du bör bara klicka på ”Sök nu” och ladda upp ditt CV och motivationsbrev på en ansökan. Vänligen gör klart i ditt brev vilka jobb som du är intresserad av, och inkludera referensnummer, så ser vi dig som sökande till dem alla.

Hur söker jag jobb på Hilti?

Det är enkelt att söka jobb hos oss. Du kan göra allt online. Börja genom att bläddra bland våra lediga jobb här på vår jobbsida. Ser du inget jobb som passar just nu? Fortsätt hålla kolI för vår verksamhet växer och vi uppdaterar hela tiden olika befattningar. När du hittar ett jobb som verkar intressant och passar dina egenskaper, klickar du bara på ”Sök nu” längst ned i jobbeskrivningen och följer stegen.

Vilka dokument ska jag ha med i min ansökan?

Vi ber dig att ladda upp ditt senaste CV samt ett kortfattat personligt motivationsbrev. Här bör du beskriva varför du är intresserad av jobbet och vad du tror att du kan bidra med i din roll. Vänligen ladda även upp alla relevanta referenser, kanske från högskola, praktikplats eller tidigare jobb.

Hur aktuella är jobben som annonseras på er webbplats?

De är helt aktuella. Finns ett jobb där så är tjänsten ledig, så du är välkommen att söka.